Over restaurant De Verleiding


In 2006 ging kok Peter Briers en zijn team van start met restaurant De Verleiding in Bilzen. Het culinaire talent van Peter bezorgt De Verleiding snel een uitmuntende reputatie. Sedert 2016 maakt het restaurant deel uit van “Huize Briers”, de nieuwe locatie in de Klokkestraat 19. Het prachtige historische pand biedt een uniek kader, meer zitplaatsen en comfort voor de gasten en het keukenteam.

Over Briers-Colla

Al sedert 1966 is de familie Briers-Colla een begrip, het begon met een bakkerij in het Luikse, opgericht door François Briers en Philomena Colla. In 1971 verhuisde de bakkerij naar Bilzen en in 1981 volgde een tweede bakkerij in Munsterbilzen, waar ook de ateliers gevestigd zijn. Inmiddels is de tweede generatie aan het roer met zoon Peter Briers en dochter Nathalie Briers, bijgestaan door echtgenoot Carlo Hansen en een goed opgeleid team.

Onze geschiedenis is nog steeds zichtbaar in ons logo, als eerbetoon aan onze stichters, bestaat de pretzel
immers uit de letters “B” en “C”, van "Briers-Colla".

Een kijkje achter de schermen

In onderstaand filmpje kunt u meekijken hoe het er aan toe gaat in Bakkerij Briers-Colla en restaurant De Verleiding.