Over traiteur Briers
Al sedert 1966 is de familie Briers-Colla een begrip, het begon met een bakkerij in het Luikse, opgericht door François Briers en Philomena Colla. In 1971 verhuisde de bakkerij naar Bilzen en in 1981 volgde een tweede bakkerij in Munsterbilzen, waar ook de ateliers gevestigd zijn. Inmiddels is de tweede generatie aan het roer met zoon Peter en dochter Nathalie, bijgestaan door echtgenoot Carlo Hansen en een goed opgeleid team. Zowel Peter als Nathalie en hun team bereiden met veel liefde en vakkennis de afhaalgerechten voor traiteur Briers.
Onze geschiedenis is nog steeds zichtbaar in ons logo, als eerbetoon aan onze stichters, bestaat de pretzel
immers uit de letters “B” en “C”, van "Briers-Colla".
Een kijkje achter de schermen
In onderstaand filmpje kunt u meekijken hoe het er aan toe gaat in Bakkerij Briers-Colla en restaurant De Verleiding.