Diner in Bistro Briers

Elke woensdag- en donderdagavond kan u in onze bistro terecht voor heerlijke à la carte gerechten.

Keuken open van 18u tot 21u30


Voorgerechten

  • Rijkelijk gevulde vissoep met toast en rouille € 15.00
  • Huisgemaakte kaaskroketten (2 stuks) € 13.00
  • Huisgemaakte garnaalkroketten (2 stuks) met gefrituurde peterselie € 18.00
  • Tomaat garnaal (1 stuk) € 14.00
  • Risotto met paddenstoelen € 14.00   (supplement verse truffel + € 10.00)
  • Carpaccio van Belgische runderhaas met Grano Padano kaas en truffelolie € 18.50   (supplement verse truffel + € 10.00)
Al onze voorgerechten zijn vergezeld van brood

Suggesties

Voorgerechten
  • Asperges à la Flamande met beenham € 17.00
  • Asperges à la Flamande met gerookte zalm € 18.00
Hoofdgerechten
  • Asperges à la Flamande met beenham € 21.00
  • Asperges à la Flamande met gerookte zalm € 22.00

Hoofdgerechten

  • Graangevoederde runder rib-eye (300 gr) met verse frietjes en groenten uit de oven € 32.00
  • Filet pur (250 gr) met kropslaatje en verse frietjes (natuur of peperroomsaus) €30.00
  • Zeetong met peterselieboter en verse frietjes € dagprijs
  • Fish & Chips met huisbereide tartaar € 22.00
  • Kabeljauwhaasje met kruidenkorst en groentenpuree € 26.00
  • Tomaat garnaal met frietjes (2 stuks of 3 stuks) € 26.00 / € 32.00
  • Risotto met tempura van reuze gamba (3 stuks) € 28.00
  • Koninginnehapje met kroketjes of frietjes € 17.00
  • Tagliatelle met zeegarnaal (5 stuks) en een licht pikant tomatensausje € 21.00
  • Supplement frietjes of kroketjes € 3.00
  • Supplement mayonaise of ketchup € 1.00

Desserts

  • Huisbereide tiramisu € 8.00
  • Sabayon met Grand Marnier € 12.00
  • Dame Blanche € 10.00
  • Coupe Professor (gemalen koffie en vodka) € 10.00
  • Kaasplankje van Crèmerie St. Siméon € 14.00